Igår var det simprov på 200m och alla som simmade upp klarade det. Bravo….
Dags att välja språk! Blankett delas ut i skolan.
Om den tappas bort kan ni skriva ut ny:

Språkval år 6 17-18

I de olika ämnena just nu:
Sv
: DLS-proven är klara och arbetsområdet Berättande texter med tema spänning har tagit vid. Vi kommer även att fortsätta med grammatik 1 pass/vecka.

Eng: Vi arbetar vidare med presentationerna Famous/important person, redovisning under v 42, redovisningen ska vara ca 2 min. lång.
Därefter kommer vi att koncentrera oss på att prata engelska för att förbereda oss inför de Nationella Proven muntlig del v 46 samt varva det med grammatik.

Ma: Eleverna jobbar med arbetsområdet Area och uppställningar i division och nästa vecka börjar de med Likformighet. Repetition av divisionsuppställningar.

SO: Nästa vecka kommer vi att fortsätta med Religion och arbetsområdet Etik och Livsfrågor.

NO: Ekologi – prov på onsdag

Nästa vecka:

• Måndag:
    Sista dagen att lämna in” Operation dagsverke
    Sv. – Sista skrivläxan men bra om alla fortsätter att läsa en liten stund varje dag.
    Eng – Tränat hemma så du är säker på din engelska presentation.
  • Onsdag: NO prov – Ekologi
  • Fredag idrott Västertorpshallen

Trevlig helg till alla härliga elever och föräldrar önskar Ann-Sofie och Nille