Veckoplanering klass 6D

Onsdag: På skolan

Fredag: Västertorpshallen

LÄXOR OCH PROV:

Måndag till måndag: Läsläxan fortsätter för dem som har någon rest eller efter överenskommelse.

Kommande uppgifter/ dagar mm

Att ha ett fantastiskt fint höstlov vecka 44! Vi ses igen måndagen den 30/10 kl. 9:15.

Information från skolledningen:

Eftersom arbetslagets nya lärare Louise inte ska arbeta heltid under höstterminen behöver schemaändringar göras för berörda klasser. Detta innebär även att 6:s schema ändras och bl.a. att eleverna har sovmorgon på måndagar och startar 9:15 (SO-lektionen flyttad). Eleverna får det nya schemat på måndag efter lovet men förhoppningsvis kan vi maila ut det i början av nästa vecka.

Elevråd:

De bestämda platserna i matsalen måste vara som de är – mer om varför vecka 45.

Övrigt:

Eleverna har fått reda på vilket språk de kommer att fortsätta med efter lovet. Alla i klassen har fått sitt förstaval.

Klassen samlade ihop 5625 kr under tisdagen (bössor ej medräknat) – FANTASTISKT!