Nu har vi avslutat det första arbetsområdet geometri med ett prov men alla elever är inte helt klara och de kommer att få möjlighet att fortsätta på måndag, den 6/11. På tisdag återkopplar jag resultatet till eleverna – vi tittar på korrekta svar, svårighetsgrad i uppgifterna, hur jag har bedömt och sammanställt. Eleverna får sedan en sammanställning av sitt eget resultat som de förutom själva provet kan ta med hem och visa för er föräldrar. Om någon elev inte har nått ett godkänt resultat för arbetsområdet kontaktar jag er föräldrar så att vi kan lägga upp en plan för hur vi ska arbeta vidare.

Lektion tre i vecka 45 startar vi arbetsområde 2, samband och förändring, med att titta på min planering – upplägg, innehåll och kunskapskrav och efter en repetition av det vi har arbetat med tidigare kör vi igång arbetet i nya boken 6A.

Måndag vecka 46 kommer vi att genomföra de nationella muntliga proven i matematik och under någon lektion i vecka 45 kommer jag att informera eleverna om hur det ska gå till.

Här är min planering för nya arbetsområdet:

Pedagogisk planering Samband och förändring åk 6

Det har varit jättetrevlig och bra att många elever utnyttjar bonustiden när de vill träna extra eller få stöd med något men efter höstlovet är mina bonustider något ändrade. Nu gäller måndagar 15-16, tisdagar 14:50-15:30 och onsdagar 14:40-15:20.

Mvh Kristina L