Hej alla föräldrar i 6A,

Vi hälsar Louise Hallman välkommen som ny ma/no-lärare i klassen. Louise kommer även att vara mentor. Vi kommer att ha ansvar för hela klassen tillsammans, men dela upp gruppen vid utvecklingssamtalen nästa termin. Längst ner på sidan finner ni en liten hälsning från Louise.

Klassen har ett nytt schema men med endast små förändringar. Eleverna börjar och slutar vid samma tid som tidigare. Eleverna har fått nya scheman att ta hem.

Nu har språkvalen satt igång. Alla elever har fått det språk de önskat i första hand.

På måndag är det som tidigare meddelats schemabrytande dag. Då kommer de muntliga nationella proven i engelska och matte att genomföras. Eleverna har fått sina tider då de ska genomföra sina båda prov. Schema finns även på bloggen. Man kommer till skolan tiden för proven, därefter har man ledig tid. Ingen mat serveras den här dagen.

Läxor/prov:

Veckan för de NP har vi inga läxor i eng eller ma.

Fredag 17/11: SO-prov Etik och Livsfrågor. Provet består av fyra diskussions/resonera-frågor om det vi behandlat under lektionerna, och man behöver inte plugga på till provet.

Mvh Kristin och Louise

Hej på er! Jag heter Louise och är ny matte/NO lärare på skolan och medmentor tillsammans med Kristin i klass 6A. Jag har fått ett jättefint mottagande av eleverna under veckan och ser framemot vårt fortsatta arbete tillsammans. Har ni några frågor eller funderingar finns jag på min mail: louise.hallman@stockholm.se

Ha en fin helg!

Louise