Hej alla föräldrar i 6B,

• Vi hälsar Louise Hallman välkommen som ny no-lärare i klassen.
  • Nu har språkvalen satt igång. Alla elever har fått det språk de önskat i första hand.
  • måndag är det som tidigare meddelats schemabrytande dag. Då kommer de muntliga nationella proven i engelska och matte att genomföras. Eleverna har fått sina tider då de ska genomföra sina båda prov. Schema finns även på bloggen. Man kommer till skolan tiden för proven, därefter har man ledig tid. Ingen mat serveras den här dagen.
    Alla är så duktiga, det kommer att gå så bra.
  • Svenskan -Fyra till fem lektioner fortsätter klassen att skriva på sina spännande berättelser och vi jobbar sedan med självbedömning, kamratrespons och bearbetning. De elever som har missat skrivlektioner eller har mycket kvar att skriva får gärna komma på bonuslektioner och arbeta vidare.

Händer under veckan:
Schemabrytande dag med NP

Hela skolan läser en stund på förmiddagen

Glosläxan till nya boken.
Vi börjar med ny bok i engelskan ”Twits” av Roald Dahl som vi kommer att lyssna på tillsammans och sedan prata och skriva om varje kapitel. Varje vecka fredag-fredag kommer eleverna att ha glosor som hör till boken för att kunna hänga med och få ut något av handlingen. Det är de fetstilta orden som är viktigast.

Trevlig helg önskar Nille och Ann-Sofie.