Hej alla föräldrar och elever.

• Svenskan -Under Fyra till fem lektioner ( klara under vecka 47)kommer vi att  fortsätta att skriva på våra spännande berättelser och vi jobbar sedan med självbedömning, kamratrespons och bearbetning. De elever som har missat skrivlektioner eller har mycket kvar att skriva får gärna komma på bonuslektioner och arbeta vidare. Berättelsen kommer att vara (minst)2-(max)6 sidor lång.
  • Jag håller också på att återkoppla de sista DLS proven,  viktigt att ni skriver under och skickar tillbaka till mig så att jag ser att ni har fått se dessa och förhoppningsvis även fått en återkoppling av era barn.
  • Viktigt att alla fortsätter att läsa en stund varje dag och får upp sin läshastighet till högstadiet. Det räcker att göra det innan man somnar 10-15 min. Det är en mycket bra investering.(vi har pratat om viktigt det är).

Helt fantastiskt hur alla elever har skrivit varje lektion, sitter som små författare och skriver och skriver… jag ser fram emot att få läsa de färdiga berättelserna sedan.