Hej,

I de olika ämnena just nu:

NO: I NO arbetar eleverna just nu med Kemi. Den här veckan har klassen gått igenom grunderna och nästa vecka påbörjar eleverna ett eget projekt med att följa ett materials väg från råvara till avfall.

Ma: Klassen har arbetat med proportionalitet och de repeterar sina kunskaper om bråk.

SV: Eleverna är snart klara med sina berättande texter.

Eng: De muntliga nationella proven är avklarade och vi har i veckan påbörjat novellen The Twits av Roald Dahl som vi kommer att läsa/lyssna på tillsammans och arbeta kring.

SO: Vi har just avslutat Religion, Etik och Livsfrågor och börjar nästa vecka med Geografi och Hållbar utveckling.

Läxor/prov:

Onsdagen den 22/11: Eng: part 1, The Twits. Läsa kapitel 1-7 hemma ( t o m The Wormy Spaghetti) + svara på fråga 1-2 + arbeta med glosorna i fetstil.

Trevlig Helg!

Kristin och Louise