Hej alla föräldrar i ÅK 6 !

Det är inte ofta det kommer information från ämnet HKK ( hem och konsumentkunskap), men nu behöver vi skriva om terminens enda läxa.

Vi har på lektionen i denna vecka ( 47) gått bl.a. igenom tvättsymboler och miljömärkning på tvättmedel och lämnat ut en tvättläxa som vi vill att eleverna gör hemma. Det är som sagt terminens enda läxa och det är viktigt att lämna in den. Till klass C och E ger vi läxan på måndag. Eleverna behöver även svara på de 4 frågor som står på dokumentet och återlämna till oss. Vi ger eleverna lång tid till att göra tvättläxan så att man verkligen ges möjlighet att tvätta, utan för mycket stress. Eleverna  behöver lämna läxan senast den 16/1 -2018, men så fort man har tvättat och svarat på frågorna kan man lämna in läxan så klart. De elever som är sjuka denna vecka får läxan v.48.

Om ni har frågor mejla till Marita. Sventoft@stockholm.se eller Ingrid.Stenqvist@Stockholm.se

MVH Marita och Ingrid