Veckobrev klass 6c

Läxor och prov:

Vecka 7:

Måndag:

Tisdag: Eng: 10 oregelbundna verb: ride, ring, rise, run, say, see, sell, send, shake och show.

Onsdag: Sv: Bokcirkel 1: Du ska ha läst till den sidan som ni i gruppen har kommit överens om samt skrivit din läslogg efter den roll du har för veckan.

Torsdag: Spanska: Josefina: Klädesplagg. Mia: Sid. 21, översätta mening 1 och 2. Tony: Kunna alla månader och kunna säga sin födelsedag och fråga när någon fyller år.
Franska: Helena: Böja verbet avoir. Leila: Kunna familjeord.

Fredag:

Vecka 8:

Måndag: Eng: 10 oregelbundna verb: shut, sing, sink, sit, sleep, smell, speak, spell, spend och spit.

Tisdag: Utvecklingssamtal.

Onsdag:

Torsdag: Sv: Bokcirkel 2: Du ska ha läst till den sidan som ni i gruppen har kommit överens om samt skrivit din läslogg efter den roll du har för veckan.

Spanska: Josefina: Tony: Mia:
Franska: Helena: Kunna familjeord. Leila:
Tyska:

Fredag:

Kommande aktiviteter:

• Utvecklingssamtal tis den 20/2, tid har sänts till vårdnadshavare av mentor.
  • Slöjdvalslappen senast in 23/2 till mentor.
  • Sportlov v.9

Elevråd: 16/2 kl.10.00

Övrigt:

Berna är tjänstledig på tors 15/2 samt är på kurs ons 21/2, vikarie finns.

Hälsar Jenny, Berna och eleverna i klass 6C.