Föreläsning ”Du behövs som vuxen”

Välkommen på en mycket intressant föreläsning som föräldraföreningen vid Mälarhöjdens skola anordnar.

Presentation av föreläsningen:

”Den här föreläsningen vänder sig till dig som är förälder, släkting, ledare, granne eller proffs. Föreläsningen tar sin utgångspunkt i boken ”Du behövs som vuxen” och vill bidra med kunskap, mod och hopp om att förändring är möjlig.

Alla vuxna kan vara med och bidra till utveckling för barn och unga. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Ofta är det detta något som barn själva ser som en viktig och meningsfull pusselbit för förändring och utveckling. Det är en tydlig erfarenhet av tusentals samtal på Bris, som också bekräftas av forskning. Föreläsningen tar upp vikten av samtal, lyssnande samt förmedlar konkreta verktyg för dig som vill spela roll för barn och unga.

Petter Iwarsson är socialpedagog med vidareutbildning inom handledning, familjebehandling och barn- och ungdomspsykoterapi. Efter många år inom Bris stödverksamhet arbetar han nu som sakkunnig på Bris samt som skolkurator. Petter är författare till böckerna ”Samtal med barn och ungdomar”, ”Samtal i skolan – en möjlighet till utveckling” och ”Du behövs som vuxen”.”

Petter är en välkänd och mycket uppskattad föreläsare, så missa inte denna intressanta föreläsning. Se exempelvis detta klipp där Petter intervjuas på TV4 nyhetsmorgon.

Tid och plats:

Onsdagen den 16 maj 18:30- 19:45, Matsalen på Mälarhöjdens skola

Klass 7 E säljer fika där försäljningen går till deras klassresa.

Välkomna!

Föräldraföreningen vid Mälarhöjdens skola