Veckobrev klass 6c

Läxor och prov:

Vecka 23:

Måndag: Sp: (Mia) frukter

Tisdag: Vi ska packa ihop allt under förmiddagen. Ta med en stor påse för att få hem sina egna tillhörigheter.
Kl.12.30 – 12.50 är det genrep vid scenen på Mälarhöjdens skola. Dagen avslutas därefter.

Onsdag: LOV – Nationaldagen.

Torsdag: Klassens dag kl. 9.30- ca 13.30. Vi samlas vid flaggstången på Mälarhöjdens skola och går gemensamt till grönområdet utanför Personnebadet. Ta med egen matsäck!

Fredag: Skolavslutning: Samling kl. 9.20 i matsalen. Sommaravslutning vid utescenen kl. 9.30-10.15. Därefter önskar vi varandra trevlig sommar.
Betygen postas hem samma dag.

Kommande aktiviteter:

• Genrep inför skolavslutningen på Mälarhöjden tisdag 5/6 12.30-12.50. Skoldagen slutar efter det.
  • Klassens dag torsdag 7/6, se info ovan.
  • Skolavslutning 8/6, se info ovan.

Elevråd:

Övrigt:

Cykelvett: Det har framkommit att vissa sexor cyklar oaktsamt och ibland utan hjälm. Vi har pratat om vikten av att tänka och se sig för i trafiken. Prata gärna mer om det hemma.

Hälsar Jenny, Berna och eleverna i klass 6C.